Dernekten askerlere destek mektupları

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında yazılan manevi destek mektupları İl Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere teslim edildi.Dernek tarafından başlatılan...

Google Haberlere Abone ol
Dernekten askerlere destek mektupları

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında yazılan manevi destek mektupları İl Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere teslim edildi.

Dernek tarafından başlatılan “Güvenlik Güçlerimizin Yanındayız Projesi" kapsamında, yurdun çeşitli İllerinden ve yurt dışından güvenlik güçlerine manevi destek amaçlı mektuplar yazıldı. Yazılan mektuplar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Vezneciler saldırısında şehit olan Polis Memuru Emrah Pekdağan’ın kardeşi tarafından toplanarak teslim edilmek üzere Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına getirildi. Proje kapsamında yazılan mektuplar İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenle İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural’a, Komutan Vekili Albay Ahmet Güneş’e ve İl Jandarma Komutanlığı emrinde vatani görevlerini yerine getiren 19 askere verildi.

Projeyi başlatanlara ve emeği geçenlere kendilerine verdikleri manevi desteklerden dolayı memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı İbrahim Ayhan Vural, “Yaptığınız bu uygulama bizleri gerçekten çok memnun etti, duygulandırdı. Bize güç, kuvvet verdi. Biz yüce devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna çok şehit verdik, gazi olduk. Ben de bir gazi komutan olarak milletimizden aldığımız güç ve destekle bizim bileğimizi kimsenin bükemeyeceğine, her zaman zaferin bizim olacağına inanıyorum, manevi desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar