Kaymakam Çelik, gazilerle görüştü

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ilçede yaşayan 11 Kıbrıs gazisini makamında ağırladı.Kaymakam Çelik, Kıbrıs gazilerinin ziyaretinde yaptığı açıklamada, ’’Ülkemizin birlik beraberliği için mücadele eden tüm...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Çelik, gazilerle görüştü

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ilçede yaşayan 11 Kıbrıs gazisini makamında ağırladı.

Kaymakam Çelik, Kıbrıs gazilerinin ziyaretinde yaptığı açıklamada, ’’Ülkemizin birlik beraberliği için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık dolu uzun ömürler diliyorum. Gazilerimiz ülke için bizler için mücadele ederek görevlerini ifa ettiler. Devlet olarak bizler, şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Her türlü sorunlarının da yanlarında olduğumuzun bilinmesi gerekir. Altıntaş ilçemizde yaşayan 11 gazimiz için törenlerde giymeleri için tek tip kıyafet siparişi verdik. Onlar her zaman resmi törenlerimizde hak ettikleri şekilde göğsündeki madalyalarla yerlerini almalıdırlar’’ dedi.

Kıbrıs Gazisi İbrahim Aksal da, ’’Kaymakamımız Musa Kazım Çelik’e bizlerin her zaman yanında olduğu için teşekkür ederim. Törenlerde giymemiz içi bizler için kıyafet alma düşüncesi son derece nazik bir davranıştır. Bizler vatan söz konusu olduğu zaman her daim hazırız’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

Yorumlar