ESOGÜ Diş Hastanesi’nin yeni Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Tüloğlu görevine başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu, yapılan devir-teslim töreniyle görevi Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyundan devraldı.Devir-teslim töreninde...

Google Haberlere Abone ol
ESOGÜ Diş Hastanesi’nin yeni Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Tüloğlu görevine başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu, yapılan devir-teslim töreniyle görevi Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyundan devraldı.

Devir-teslim töreninde konuşan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, “Bugün maalesef üzgünüz, çok sayıda şehidimiz var. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin, yakınlarına sabır temenni ediyorum. Onlar vatanımız için, bizler için, bizlerin kutsalları için ve geleceğimiz için canlarını verdiler. Mekanları cennet olsun. Türk milletinin başı sağolsun. Diş Hekimliği Fakültemiz genç bir fakülte olmasına rağmen rüştünü ispat etmiştir. Bunda da siz değerli arkadaşlarımızın katkıları var. Ben bu başarıya emeği geçen dekanımıza, yardımcılarına, başhekimlerimize ve öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum. Elbette her görevin bir başı bir de sonu var. Görevlerde nöbetler devamlı değişecek ve başarı grafiğimiz zaman içerisinde giderek yükselecek. Ben bugüne kadar verdiği hizmetler için Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu hocamıza teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Yeni Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu’na görevinde başarılar diliyor ve bu devir-teslimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ise, ESOGÜ’nün en genç fakültesi olarak öğretim üyesi kadrolarını genişletmeye ve fiziki sıkışıklığı aşmaya çalıştıklarını belirtirken, destekleri için Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen’e teşekkür etti. Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu’na hizmetleri için teşekkür eden Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Yorumlar