Aromil araç takip sistemi sektörde öncü firmalar arasında

Aromil Araç takip sistemi internet aracılığı ile araçların dijital harita üzerinden izlemenin yapılması, araçların bulunduğu adres tespiti ve...

Google Haberlere Abone ol
Aromil araç takip sistemi sektörde öncü firmalar arasında

Aromil Araç takip sistemi internet aracılığı ile araçların dijital harita üzerinden izlemenin yapılması, araçların bulunduğu adres tespiti ve araçların bekleme, durma, sürelerinin belirlenmesi için kullanılan bir sitemdir.Firmamız müşterilerine hat dahil ve hat hariç hizmet vermektedir. Gsm operatörlerin hepsinde alt yapılarımız mevcuttur. M2M data hatlarıyla çalışan bu sistem, hangi gsm operatörüden hat alsanız sistemle uyumludur. Sadece aldığınız hat numarasını bize iletmeniz yeterlidir. Ekibimiz numaranızı sisteme tanıttıktan sonra sistem çalışmaya başlayacaktır. Aromil gps cihazı aracınıza takıldıktan sonra bu sistem kurulmuş olmaktadır. İnternet üzerinden yönetim panelinize kullanıcı adı ve şifrelerinizle birlikte giriş sağlayarak online olarak araçlarınızı izleyebilirsiniz.

Araçların geçmişe ait adres bilgileri, çalışma hareket ve durma gibi bilgileri  sistem kurulu aracınızı kontrol edebilirsiniz. Aromil araç takip cihazı takılı olan araçlarda yapılan tüm hareketler 10 yıl boyunca serverlar üzerinde saklanmaktadır. Bu raporlara istediğiniz zaman tarih aralıkları belirterek ulaşabilirsiniz. Bu sistemlerde en büyük sıkıntı geçmiş tarihlerde belli bir süreden sonra raporlara ulaşamamaktır. Aromil firması bu olayı aşarak 10 yıl önceki verilere ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Bu sistem navigasyon sitemine bir alternatif olmakla birlikte çok daha verimli bir sitemdir. Bilgi depolama sayesinde navigasyonun çok çok önüne geçmektedir. Aromil gps sistemi kurulumu sağlandıktan sonra bilgisayar ekranından veya cep telefonunda size özel verilen kullanıcı şifrelerinizle sisteme giriş sağlayıp araçlarınızı kontrol edilebilirsiniz. 2 saniye ile 45 saniye zaman aralıklarında gps cihazı konum bilgisi gönderme özelliğine sahiptir. GSM hatlarla çalışan araç takip sistemleri, şebekenin çekmediği yerlerde dahi konum bilgisi alarak hafızasına depolar. Depoladığı bilgileri şebeke çektiği ilk yerde internet bağlantısını kurarak verileri gönderir. Anlık olarak aracın bağlantısı kesik olarak izleyemediğiniz araç raporlarda hangi adreslere gittiği izlenebilmektedir. Bu sistem ile firmanızdaki filo kontrolü, operasyonel verimlilik, araç ve personel güvenliği, yakıt tasarrufu, araç bakım ve kullanım maliyetlerinde düşme ve en önemlisi müşteri memnuniyeti kazanılmaktadır.

Araç takip cihazı takılı olan araçlar yapılan araştırmalara göre %20 oranında yakıt tasarrufu sağlandığı bilinmektedir. Aracı kullanan personel kontrol edildiğini bildiğinden şahsi araç kullanmaktan kaçmaktadır. Mesai dışı kullanım söz konusu değildir. Bu yüzden firmalar ciddi oranda yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Araç takip sistemi motosiklet, otomobil, kamyonet, kamyon, tır, iş makinaları, deniz taşıtları gibi her tür motorlu taşıtlarda kullanılmaktadır. Aromil araç takip cihazları 12 volt’dan 36 volt’a kadar bütün araçlarda aynı cihazlarla hizmet verebilmektedir.

Firmamız her geçen gün teknolojinin gelişmesine güvenle bakmakta ve yeniliklerden haberdar olmaktadır. Arge ekibi yeni güncellemeler yaparak sistemi her zaman yeni teknolojiye uyumlu hale getirmektedir. Araçlarda takılı olan cihazlar uzaktan güncellenebildiği için tüm müşteriler yapılan güncellemelerden faydalanmaktadırlar. Firmamız 81 ilde hizmet vermektedir. 81 ildeki konusunda uzman ekipler sayesinde aromil araç takip cihazı araçlarınıza takılmasını en kısa sürede tamamlayarak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedef haline getirmiştir. Eskişehir’de bulunan çağrı merkezimiz sayesinde yardım almak isteyen müşterilerimizin tüm sorularına en kısa sürede yanıt vermektedir.

Yorumlar