Başkan Ayaz vatandaşların taleplerini yerinden dinliyor

Başiskele Belediyesi üstyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Başkan Ayaz vatandaşların taleplerini yerinden dinliyor.Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, sürekli sahadaki çalışmaları yerinde inceleyerek, meclis üyeleri,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ayaz vatandaşların taleplerini yerinden dinliyor

Başiskele Belediyesi üstyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Başkan Ayaz vatandaşların taleplerini yerinden dinliyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, sürekli sahadaki çalışmaları yerinde inceleyerek, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile istişare ediyor aynı zamanda komşuları ile birebir sohbet edip çalışmalar ile ilgili taleplerini yerinde dinliyor. Aynı zamanda çalışanlarını önemseyen bakış açısıyla ekibine kolaylıklar dileyip motivasyonlarını yüksek tutmaktan da geri kalmıyor.

Bu kapsamda önceki gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi ve Yeşilyurt Mahallesi Furkan ve Boyuneğmez Sokak’taki üstyapı çalışmalarını gerçekleştiren çalışanlarına kolaylıklar dileyerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çalışanlar da başkanlarının bu samimiyet ve ilgisinden oldukça memnun.

Yorumlar