Teknopest Nedir?

Teknopest haşere kovucu cihazı Türkiye' de satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Teknopest Nedir?

Böcek, haşere ve fare... Yaz dönemi geldiğinde ve havakar ısındığında hepimizin korkulu rüyası olan bir sorundur. Hiçbirimiz evimizde fareler gezsin, böcekler çıksın istemeyiz. Çoğu insanda tiksinti ve korku da uyandıran bu durum ile başa çıkmak içinde onlarda yöntem döneriz. Böcek ilaçları, fare kapanları ve geleneksel bir çok yöntem kullanırız.

Şimdi size yeni bir ürün tanıtacağız. Teknopest haşere kovucu. Hem ultrasonik hem de manyetik sistem olmak üzere çift sistemlidir. Ultrasonic sistemle Teknopest, açığa çıkan fare ve haşereleri dışarı kovar. Elektro mantetik sistemle de duvar diplerinde hatta kablo kanalları içerisinde barınan haşereleri, dip ve köşelerde barınan haşereleri rahatsız ederek bulundukları ortamı terketmelerini sağlar.

Teknopest tamamen sessiz çalışır. İnsan sağlığı üzerinden olumsuz bir etkisi yoktur. Elektronik aletlerinize zarar vermez. Radyasyon yaymadığına dair Türkiye Atom Enerji kurumu tarafından test edilmiştir. 

Teknopest A+ enerji tasarruflu bir cihazdır. Tek yapmanız gereken cihazı prize takıp çalıştırmaktır. Ürünün en temel özellliği fare ve haşereleri içeri sokmaz ve içeride barındırmaz.

Zehire, ilaca ve tuzağa son! Teknopest hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için lütfen tıklayın.

Yorumlar