Instalift nedir

Merakla beklenen Instalift temizlik konsantresi Türkiye' de satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Instalift nedir

Merakla beklenen Instalift temizlik konsantresi Türkiye' de satışa sunuldu.

Temizlikte Leke Çıkarmada Özel Formul

Bu yepyeni leke çıkarıcı konstantre ürün olan Instalift ile tanışmaya hazır mısınız?

Biliyoruz. Leke büyük bir sorun. Leke ile mücadele ise daha büyük bir sorun. En sevdiğimiz giysimiz, halımız, koltuğumuz veya diğer herhangi bir eşyamızda oluşan lekeler hepimizin canını sıkmakta. Klasik deterjanlarla çıkmayan bu lekeler çoğu zaman eşyalarımızın kullanılmaz hale gelmesi ile sonuçlanmakta.

Peki ne denemeli? Instalift' i diğer leke çıkarıcı ürünlerden ayıran özellikler neler?

Öncelikle şunu belirtelim ki, INSTALIFT Cleaner yüksek teknoloji ile geliştirilmiş, mikro parçalama yapan, sabun ve asit içermeyen çok amaçlı temizlik konsantresidir. Özel formülü sayesinde yağların ve kirlerin molekül yapısını bozar ve derinlemesine temizler.  

Instalift' in diğer bir özelliği ise su bazlı bir ürün olmasıdır.

Kolayca durulanır. Temizlik sonrası zararlı kalıntılar bırakmaz. Temizlik yapılan yüzeylerde hijyen sağlar. En hassas yüzeylerde kullanılabilir. İnsan sağlığına zarar verebilecek hiçbir madde içermez. Alerjik problemi olan kişiler de güvenle kullanabilir. Nefes darlığı ve öksürük yapmaz. Çocuk odalarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

INSTALIFT ile saniyeler içinde zahmetsiz temizlik

INSTALIFT Cleaner kazıma, ovalama ve çitileme gerektirmeden en kirli yüzeyleri kolayca temizler. Lekeleri, kirleri ve yağ kalıntılarını söker atar. En zor lekelerden biri olan vişne suyu lekesini sadece 3-4 saniyede temizler. Halınıza bir miktar vişne suyu dökün ve sonucu gözlerinizle görün. INSTALIFT lekeye derinlemesine nüfuz ederek saniyeler içerisinde temizlik sağlar.

Tek bir ürünle her yer tertemiz

Temizlik yapmak için onlarca farklı ürüne yüzlerce lira ödemeyin! Artık temizlik yaparken farklı ürünler kullanmanıza gerek yok. Evinizdeki her yüzeyi, işyerinizi ve aracınızı temizlemek için INSTALIFT tek başına yeter.

Temizlik yapmak için yüzey temizleyici, banyo ve mutfak temizleyici, leke çıkarıcı, halı şampuanı, derz temizleyici, cam, ahşap ve koltuk temizleyici, duvar kağıdı ve duvar boyası temizleyici, yağ sökücü ve benzeri ürünler almanıza artık gerek yok. Kısaca çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi deterjanı hariç, kullandığınız tüm temizleyiciler yerine INSTALIFT i kullanabilirsiniz.

Yorumlar