İbrahim Erkal’ın ölümünde savcılık kararı

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın ölümü ile ilgili savcılık takipsizlik kararı verdi.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Erkal’ın ölümünde savcılık kararı

Beyin kanaması geçirerek mayıs ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın soruşturması tamamlandı. Savcılık, İbrahim Erkal'ın ölümüyle ilgili incelediği görüntüler ve ifadeler neticesinde "takipsizlik" kararı verdi.

Evinin otoparkında baygın halde bulunup hastaneye kaldırılan ve 30 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra hayıtını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlatmıştı. Hürriyet'in haberine göre otoparkın ve binanın güvenlik kamera görüntüleri incelenmiş, Erkal’ın son görüştüğü kişilerin ve ailesinin ifadelerine başvurulmuştu. Savcılık, ifadeler ve görüntüler neticesinde sanatçı Erkal'ın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

İbrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya geldi. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirdi. 1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapan İbrahim Erkal, aslen Erzurum Narman’lıdır.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden 3 çocuğu var. 2 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında baygın bulunan Erkal, beyin kanaması geçirdi ve hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 1 ay boyunca hastanede yatan İbrahim Erkal, mayıs ayında hayatını kaybetti.

Yorumlar