Çin vizesi için gerekli evraklar

Çin vizesi için gerekli evraklar ,çin vizesi,turistik çin vizesi,ticari çin vizesi

Çin vizesi için gerekli evraklar

Ülkemizden heryıl binlerce insan turistlik veya ticari maksatlı Çin'e ziyaret etmektedir. Ancak son zamanlarda türkiye'nin vizesiz seyahat edebilmeleri için büyük mücadele veren türk hükümeti önümüzdeki dönemlerde bunun gerçekleşeceğine inanıyorlar. Ancak Çin vizesi nasıl alınır konusunda gelen sorular doğrultusunda bu konuda sizin için çin vizesi için gerekli evrakları  toparladık.

 Ticari başvuru için

 

  1. Davet eden birimin davetiye mektubu (aslı) - antetli kağıda kaşeli ve imzalı
  2. Dilekçe (aslı) ( şirketin antetli kağıdına yazılıp örneğine uygun bir şekilde bilgisayarda eksiksiz doldurulmalıdır )
  3. İşyeri faaliyet belgesi (aslı) (son 6 aylık)
  4. İşyeri vergi levhası fotokopisi
  5. Kişinin pasaport ve fotokopisi
  6. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  7. 2 adet fotoğraf (kulaklar ve alın açık, ön cepheden çekilmiş, arka fon beyaz, kıyafetler koyu renk olmalıdır)
  8. Başvuru formu (3. sayfa bilgileri eksiksiz olmalı)

 

 Turistik başvuru için  

 

  1. Kişinin pasaport ve fotokopisi
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. 2 adet fotoğraf (kulaklar ve alın açık, ön cepheden çekilmiş, arka fon beyaz, kıyafetler koyu renk olmalıdır)
  4. Banka hesap bildirimi (kişinin adının geçtiği en az 5 bin USD)

·         Bankadan orijinal yazı (imza sirk. birlikte)

veya,

·         Hesap cüzdanı aslı

  1. Gidiş dönüş otel ve uçak rezervasyonu (yapılan rezervasyona göre süre verilir)
  2. Savcılıktan Sabıka Kaydı aslı (sabıka kaydı yoktur ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde 2 madde olmalı)
  3. Başvuru formu (3. sayfa bilgileri eksiksiz olmalı)

 

* Dilekçe ve Başvuru formu örneklerini ekte gönderiyorum.

 

Vize İşlemlerinde,

Başvuru Günleri : Pazartesi – Çarşamba – Cuma

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×