Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze,2008 yılında Chevrolet tarafından sürücülerin beğenisine ve hizmetine sunulmuştur.

Google Haberlere Abone ol
Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze,2008 yılında Chevrolet tarafından sürücülerin beğenisine ve hizmetine sunulmuştur. Chevrolet Cruze 1,6 litrelik 113 hp motor kapasitesine sahip Chevrolet Cobalt ve Chevrolet Lacetti modellerinin bir devamı niteliğinde üretilmiştir. Chevrolet Cruze modern dış görünüme sahip olmakla birlikte, geniş iç mekanı, konforlu ve çekici tasarımı ile kullanıcılarına rahatlık sağlamaktadır.

Chevrolet Cruze Özellikleri

Chevrolet Cruze 5 yıldızlı güvenlik özelliğine sahiptir. Göz alıcı tasarımla kullanıcıları etkilemektedir. İç ve dış tasarımında zengin donanıma sahiptir. Diğer otomobil türlerine göre daha konforlu ve yol performansı oldukça dinamiktir. Chevrolet Cruze Elektronik Stabilite Kontrol Proğramı içermektedir. Çekik far yapısı, geniş ızgara özelliği ile oldukça şık bir tasarıma sahip. Chevrolet Cruze sizi gittiğiniz her yerde dikkat çekici kılacak bir yapıya sahiptir. Chevrolet Cruze geniş gövde yapısı sayesinde şehir içi ve şehirlerarası uzun yolculuklarınızda sizlere keyifli bir yolculuk ve dinamik performans sunuyor. Sürücülere dengeli sürüş imkanı ve konforlu yapısıyla rahatlık sunmaktadır.

Chevrolet Cruze iç mekan yapısında yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır. Corvette tarzı çift renkli kokpit tarzı ve zarif orta konsol özelliği Chevrolet Cruze tasarımını daha da şık bir hale getirmektedir. Chevrolet Cruze 450 litrelik geniş bir bagaj hacmine sahip, rahatlıkla tüm eşyalarınızı sığdırarak yolculuk yapmanıza imkan sağlamaktadır. Bir otomobilde aranan tüm özellikleri sürücülerin hizmetine sunan Chevrolet modern iç ve dış tasarımı, pratik kullanımı ve konforlu yapısıyla oldukça dinamik bir araçtır. Güvenlik özelliği ile de Chevrolet kullanıcılarına diğer araçlardan öte fırsatlar sunmaktadır. Chevrolet Cruze güçlü bir çelik gövde yapısına sahiptir ve geniş güvenilir yapısı sayesinde sürücülerin güvenliği ön plandadır. Toplam 8 hava yastığı bulunmaktadır, bu da tüm yolcuların güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.

Chevrolet Cruze Euro NCAP’ın 2009 yılında gerçekleştirilen güvenlik testinde en yüksek puanı alarak 5 yıldız kazanmayı başarmıştır. Chevrolet Cruze bunu başaran ilk ve tek otomobil markasıdır.

Chevrolet Cruze Güvenlik Özellikleri

Chevrolet Cruze araçlarında tüm tekerlek sistemlerinde elektronik kızaklamayı önlemeyi sağlayan ABS fren sistemi yer almaktadır. Ayrıca Elektronik Stabilite Kontrolü Proğramı ve çekiş gücü kontrolü sağlamaktadır. Elektronik fren gücü sayesinde sürücülerin güvenliği açısından da büyük önem taşımaktadır. Güçlendirilmiş gövde yapısı ve yolcuların güvenliği açısından büyük önem taşıyan 8 hava yastığı bulunmaktadır. Ayrıca çocukların güvenliği açısından önem taşıyan ISOFIX bağlantı noktaları ve üç noktadan gergin şekilde bulunan kemerleri bulunmaktadır. Ayrıca Chevrolet Cruze kendi istek ve arzularınıza göre geliştirebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Kendi tarzınıza ve zevkinize uygun aksesuar tasarımları seçenekleri ile sizlere geniş yelpazeler sunmaktadır.

Yorumlar