Bağımsız Adaydan Uçuk Vaatler

Sivas'ın Zara ilçesinden bağımsız milletvekili adayı olan Ahmet Yıldız, seçmenler için uçuk vaatlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bağımsız Adaydan Uçuk Vaatler

Eski sistemi geri getireceğini belirten Yıldız, "herkesin evinde 3-4 tane televizyon var, herkesin cep telefonu var, çocuklar ders çalışmıyor dedi.

İlk işi İnterneti Kapatmak

Zara'da Seyfi başkan olarak nam salan Yıldız, ilk işinin interneti ve cep telefonunu kapatmak olduğunu belirtti.

30 Mart 2014'teki seçimlerde sadece 35 oy alabilen Yıldız, banka kredisi kullanarak 7 Haziran'daki seçimlere hazırlanıyor.

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamamasına rağmen genel seçimlerde milletvekilliği için yeniden aday olduğunu belirten Yıldız, "Milletvekili adaylığı için 10 bin 500 lira kredi kullandım. Emekli maaşıma karşılık kredi çektim. Müracaat paramı yatırdım" diye konuştu. Erken Yat Erken Kalk Belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri, milletvekili seçilirse gerçekleştirmeye çalışacağını dile getiren Yıldız, şunları kaydetti: "Bir evde 3-4 televizyon var, çocuklar ders çalışamıyor. Eskiden tek kanal vardı, akşam 17.00'de İstiklal Marşı ile başlıyordu, gece 12.00'de İstiklal Marşı ile kapanıyordu. Bu sistemi geri getireceğim. Herkes erken yatacak, erken kalkacak. İnterneti, cep telefonunu da kapatacağım." Yıldız, yerel seçimlerde "Zara Merkez Camisi'ne 6 minare yaptırma, hayvan gübresinden doğalgaz üretme, yaşlılar için teleferik sistemi kurma, ilçeye havaalanı yapma" gibi vaatlerde bulunmuştu.

Yorumlar