Yılın annesi seçilen Türkan Şoray’a ‘al yazma’ bağladılar

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Türkan Şoray, Gaziantep Doğa Koleji tarafından yılın annesi seçildi. ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminden esinlenen öğrenciler, Sultan lakaplı sanatçıya ‘al yazma’ bağlarken, Şoray da...

Google Haberlere Abone ol
Yılın annesi seçilen Türkan Şoray’a ‘al yazma’ bağladılar

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Türkan Şoray, Gaziantep Doğa Koleji tarafından yılın annesi seçildi. ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminden esinlenen öğrenciler, Sultan lakaplı sanatçıya ‘al yazma’ bağlarken, Şoray da anneliğin büyük bir aşk olduğunu söyledi.

Şoray’ı, okulun kapısında öğrenciler ve okul yönetimi karşıladı. Türkan Şoray baskılı tişörtleri giyen öğrencileri karşısında gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Programın yapılacağı salonda da karanfillerle karşılanan Şoray’a, veli ve öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Anneler Günü ile ilgili sunum ve Şoray’ın oynadığı filmlerden kesitlerin yer aldığı slayt gösterisinin ardından, sanatçı sahneye davet edildi.

Yılın annesi ödülünü alan Şoray’a, öğrenciler tarafından da ‘al yazma’ hediye edildi. Burada bir konuşma yapan Şoray, tüm annelerin gününü kutladığını söyledi. İyi ki anne olduğunu ifade eden Şoray, “İyi ki tanrım bu güzelliği yaşamayı bize nasip etti. Annelik ne kadar kutsal bir olay. Anne olabilmek. Evlatlarımız tarafından sevildiğimizi bilmek hayatta yaşadığımız en büyük mutluluk herhalde. Bunun üzerine bir aşk olamaz hiçbir şekilde.” şeklinde konuştu.

Programın çok güzel hazırlandığını belirten Şoray, “Çocuklarımızın başarısını görmek bizi ne kadar mutlu ediyor. Dünyanın Karun hediyelerini verseler o mutluluğu yaşamamız başka hiçbir şeyle mümkün değil. Onları kutluyorum hepsi pırıl pırıl.” diye konuştu.

Anne olarak emek verdiklerini ancak karşılığını da aldıklarını dile getiren Şoray, kendi kızı Yağmur Ünal’a da öpücüklerini yolladığını söyledi. Kızı Yağmur’un her sene kendisine Anneler Günü’nde jest yaptığını, bu sene ne yapacağını bilmediğini anlattı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

CİHAN

Yorumlar