Yerköy'de 'Öğretmenim Bu akşam Evimizde' projesi başlatıldı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencilerine yönelik, "Öğretmenim Bu Akşam Evimizde" projesi başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yerköy'de 'Öğretmenim Bu akşam Evimizde' projesi başlatıldı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencilerine yönelik, "Öğretmenim Bu Akşam Evimizde" projesi başladı. Dernek Başkanı Bahattin Karabulut, yaptığı açıklamada ilçede eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak her zaman etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Karabulut, "Bu yıl ilk defa açmış olduğumuz gençlik merkezimize kayıtlı öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek, hem velilerimizle tanışmak hem de kendilerine merkezimiz hakkında bilgi vermek için böyle bir proje hazırladık. Proje kapsamında ilk ziyaretimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar öğrencilerimizi ziyaret etmeyi sürdüreceğiz." dedi. Öğrenci ve velilerin ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Bahattin Karabulut, "Veli ziyaretimize giderken aileye mütevazi bir hediye alarak, elimiz boş gitmemeye gayret ediyoruz. Umarım bu ziyaretler sonucunda hem merkezimizi iyi şekilde tanıtmış hem de velilerimizle aramızdaki bağları güçlendirmiş oluruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar