Yenimahalle bir sağlık ocağı daha kazandı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde yepyeni bir sağlık ocağını halkın hizmetine açtı.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle bir sağlık ocağı daha kazandı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde yepyeni bir sağlık ocağını halkın hizmetine açtı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın gelen taleplere kulak vererek inşaatını başlattığı ve kısa süre içerisinde hizmete açılan sağlık ocağı, Gazi Mahallesi halkından da büyük ilgi gördü. “Burada oturan emekli vatandaşlarımızın bu sağlık ocağına çok ihtiyacı vardı” diyen Yaşar’a emekli mahalle sakinleri de teşekkür etti.

    KAPALI PAZAR YERİ YAKINDA

    Yenimahalle’nin en eski mahallelerinden biri olan Gazi Mahallesi’nde vatandaşın huzuru için çalıştıklarını belirten Yaşar, gelecek dönemde Gazi Kapalı Pazar Yeri’ni de bölgeye kazandıracağı müjdesini verdi. Yaşar, “Gazi Mahallesi çok değerli ama bir o kadar da kenarda kalmış bir mahalle. Göreve geldiğimiz günden beri her yere eşit derecede hizmet ettik. Gazi Mahallesi’ne de elimizden geldiğince hizmet alanları yapmaya çalıştık. İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi’ni vatandaşımızın hizmetine açtık. Yollara, camilere, okullara hep sahip çıktık. Burada oturanların çoğu emekli. Böyle bir sağlık ocağına ihtiyaç vardı. Onu da gelen talepler doğrultusunda bugün hizmete açıyoruz. Vatandaşımıza yaşamaktan mutlu olacakları bir yer yapmak için çabaladık.” diye konuştu.

    YENİMAHALLELİ KADINLAR STRES ATTI

    Öte yandan Yenimahalle Belediyesi’nin 7. kez düzenlediği ‘Kadınlar Matinesi’nde’ eğlence vardı. Kadınlara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eşi ve torunuyla birlikte eşlik etti. Yaşar, kadınlara hitabında, “Eşimle ve torunumla beraber aranızda olmaktan onur duyuyorum. Sizlerin daha huzurlu yaşaması için çabalıyoruz. Yenimahalleli kadınlarımızla çok önemli bir yol katettik. Bugüne kadar 19 YENİMEK kursunu sizler için açtık. Kurslarımızda kadınlarımız gördükleri eğitimle ekonomik özgürlüklerini kazanmaya başladı. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bunu unutmamalıyız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, oy verdi, vermedi diye ayrım yapmıyorum, her vatandaşımı eşit derecede kucaklıyorum. Bu saatten sonra bu treni durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar