Ümraniye'de 'gazlı' soygun

Ümraniye'de bir market zincirine ait yüklü miktardaki parayı bankaya götüren otomobil, yolda gaspçı 3 kişi tarafından soyuldu.

Google Haberlere Abone ol
Ümraniye'de 'gazlı' soygun

Ümraniye'de bir market zincirine ait yüklü miktardaki parayı bankaya götüren otomobil, yolda gaspçı 3 kişi tarafından soyuldu. Marketin finans müdürü ve şoförünü gaz sıkarak etkisiz hale getiren zanlılar, yaklaşık 800 bin lirayla kaçtı. Soygunu gerçekleştiren 3 kişinin yabancı uyruklu olduğu iddia edildi.

Olay sabah saat 10.00 sıralarında Necip Fazıl Mahallesi, Zerda Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre marketler zincirinin finans müdürü Necmettin Aygun ve bir çalışan hafta sonu toplanan yaklaşık 800 bin lirayı bankaya yatırmak için yola çıktı. Şirket binasından yaklaşık 100 metre uzaklaşan görevlilerin otomobiline karşı yönden gelen bir otomobil hızla çarptı. Daha sonra çarpan otomobilden inen 3 kişi içinde yüklü miktarda nakit bulunan otomobilin camlarını kırdı. Bu sırada bir kişi de şirketin finans müdürü ve yanındaki şoförün yüzüne biber gazı sıktı. Saniyeler içinde torbalardaki paraları alan kimliği belirsiz şahıslar başka bir otomobille olay yerinden kaçtı. Soygunu gerçekleştiren şahısların yabancı uyruklu olduğu öne sürüldü. Soygunu gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Soyguncuların yakalanması için çevredeki bütün yollar ve kavşaklar kontrol altına alındı. Tüm aramalara rağmen şahısların kullandığı Toyota marka otomobilin izine rastlanılmadı. Bu arada olay yerinde fenalık geçiren Necmettin Aygün ve arkadaşı daha sonra polis merkezine götürüldü.

Soygun hakkında bilgi veren market çalışanları, "Hatipoğlu Marketler'e ait hafta sonu toplanan ciro soyuldu. Yolda takip eden 3 kişi arkadaşlarımıza saldırmışlar. Yaklaşık bir milyon lirayı alıp kaçmışlar. Arabanın camlarını kırdıktan sonra gaz sıkmışlar. Yabancı uyruklu olduklarını duyduk." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar