TÜKODER Atakum Şubesi'nin yeni Başkanı Al: Yeni yasa tüketicinin aleyhine

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Atakum Şubesi'nin yapılan olağan genel kurul toplantısında, mevcut Başkan Cafer Kalyoncu, görevini Ecmel Al'a devretti.

Google Haberlere Abone ol
TÜKODER Atakum Şubesi'nin yeni Başkanı Al: Yeni yasa tüketicinin aleyhine

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Atakum Şubesi'nin yapılan olağan genel kurul toplantısında, mevcut Başkan Cafer Kalyoncu, görevini Ecmel Al'a devretti. veriliyor. Yeni Başkan Al, "4077 sayılı kanunda doğrudan tüketicinin lehine olan yasaları, 6502 sayılı yasa alıp götürmekte ve bankalara yetki vermekte. Yasa tüketicilerin aleyhinedir." dedi.

TÜKODER Atakum Şube Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirildi. Olağan genel kurul toplantısında TÜKODER Atakum Şube Başkanı Cafer Kalyoncu, görevini Ecmel Al'a devretti. TÜKODER Atakum Şubesi'nin yeni Başkanı Ecmel Al, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Ben bugüne kadar TÜKODER Atakum Şubesi yönetim kurulu arkadaşlarımızla omuz omuza mücadeleyi sürdürdüm. Güzel bir ekip oluşturacağız, başkanımızın bana devrettiği bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Öte yandan, bu sene mayıs ayında yürürlüğe girecek olan 6502 sayılı yeni Tüketicinin Korunmasına Dair Kanun kapsamında yetki bankalara veriliyor. 4077 sayılı kanunda doğrudan tüketicinin lehine olan yasaları, 6502 sayılı yasa alıp götürmekte ve bankalara yetki vermekte. Yasa tüketicilerin aleyhinedir."




CİHAN

Yorumlar