Topkaya: AKP Baframızı ve ülkemizi 10 yıldır hayalle yönetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya ve MHP Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Topkaya: AKP Baframızı ve ülkemizi 10 yıldır hayalle yönetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya ve MHP Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz Bafra Devlet Hastanesi, Huzurevi ve Özel Medibafra Hastanesi'ni ziyaret etti. MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya hastaları ziyaret etti ve huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi. MHP Kadın Kolları ile birlikte hastalara acil şifalar dileyerek kırmızı karanfil dağıttı.

Vatandaşlarla sohbet eden MHP Bafra Belediye başkan adayı Mühendis Özgür Topkaya, “Bu kenti 10 yıldır hayallerle yöneten AKP zihniyeti 30 Mart'ta herkese cevabını verecektir. Bafra’nın artık yeni bir vizyon ve zihniyet değişimine ihtiyaç vardır. Bu değişimi ve dönüşümü gerçekleştirecek kadrolar da bizde mevcuttur. Bu yönetimin hem devri hem de itibarı bitmiştir. Türkiye’nin en borçlu belediyesi listesindedir. Geçmiş yıllarda insanımızdan nasıl destek istediklerini bizler biliyoruz. İktidar partisine oy verin Bafra'nın borcu bitecek diye Bafra halkından destek isteyenler 10 yılda borç mu bitirdi? 10 yılda kredi çekerek borç üstüne borç yaptılar, hizmetse sıfırdır. Hizmet devletin yaptığı projelere sahip çıkmak değildir. Hizmet kaldırımı sökmek aynı yere kaldırım yapmak hiç değildir. 21 mahalleye hizmet veremeyen bir belediye 140 mahalleye nasıl hizmet verecek, bir düşünün ve kararını siz verin.’’ dedi. CİHAN

Yorumlar