THY şefi son yolculuğuna uğurlandı

Libya’da, Türk Hava Yolları (THY) bilet satış ofisine yapılan saldırıda hayatını kaybeden THY şefi Uğur Tezcan son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
THY şefi son yolculuğuna uğurlandı

Libya’da, Türk Hava Yolları (THY) bilet satış ofisine yapılan saldırıda hayatını kaybeden THY şefi Uğur Tezcan son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa Prof. Dr. Mahmut Esat Coşan Camii’ndeki cenaze namazına THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı. Oğlunu tabutun içinde son kez gören anne Emine Tezcan baygınlık geçirdi.

THY’nin Trablus bilet satış ofisine yapılan saldırıda muhasebe şefi Uğur Tezcan hayatını kaybetmiş, Nadide Nur Duman ise yaralanmıştı. Uğur Tezcan'ın cenazesi uçakla dün saat 21.00 sıralarında İstanbul'a getirilmişti. Tezcan için ilk tören bugün Atatürk Havalimanı’nda yapıldı. Cenaze daha sonra Gaziosmanpaşa’daki Prof. Dr. Mahmut Esat Coşan Camii’ne getirildi. Uğur Tezcan için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cami avlusunun küçük olması ve cemaatin kalabalık oluşu sebebiyle küçük çaplı izdiham yaşandı. Cemaat arasında bağrışmalar olunca imam cemaati uyardı.

Cenazeye Uğur Tezcan’ın yakınlarının yanı sıra THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı. Cenaze namazının ardından anne Emine Tezcan’a oğlu son kez gösterildi. Anne Tezcan Türk bayrağı ve örtüyle kapatılan alan da oğluna son defa baktı. Baygınlık geçiren acılı anne ambulansa alındı. Baba Feridun Tezcan da taziyeleri kabul etti.

Uğur Tezcan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Edirnekapı Hava Şehitliği’ne götürüldü.



CİHAN

Yorumlar