Tebessüm Masası çözüm üretiyor

Ankara Pursaklar Belediyesi’nde hizmet veren Tebessüm Masası, halktan gelen taleplere hem internet üzerinden hem de telefon yolu ile hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. Hemşerilerinin şikâyet, öneri, istek ve memnuniyetlerinin kendileri için...

Google Haberlere Abone ol
Tebessüm Masası çözüm üretiyor

Ankara Pursaklar Belediyesi’nde hizmet veren Tebessüm Masası, halktan gelen taleplere hem internet üzerinden hem de telefon yolu ile hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. Hemşerilerinin şikâyet, öneri, istek ve memnuniyetlerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Recep Aydın, “Hemşerilerimiz bizim önceliğimizdir. Onların taleplerine ve eleştirilerine her zaman açığız. Tebessüm Masamız ile taleplere kısa sürede çözüm üretmek ve mağduriyetleri gidermek için yoğun mesai harcıyoruz” dedi.

Pursaklar Belediyesi kurumsal internet sitesinden de hizmet sunan Tebessüm Masası’na şikâyet, öneri, istekler iletebiliyor. Bu iletileri dikkate alan ilgili birimler, kişilere e-posta, telefon, faks ve mektup yoluyla cevap veriyor. Pursaklar Belediyesi’ne gelen kişiler ise Tebessüm Masası’ndaki çalışan personelin tebessümü ile karşılanıp, uğurlanıyor. Başarılı hizmetlere imza etene belediye, hem halkın memnuniyetini hem de takdirini kazanıyor.

CİHAN

Yorumlar