Taksiciye elektro şok cihazıyla gasp

Kartal’da, müşteri olarak bindikleri taksi şoförünü elektro şok cihazı ve bıçakla tehdit ederek gasp ettikleri öne sürülen Gürcistan uyruklu 2 kişi, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Taksiciye elektro şok cihazıyla gasp

Kartal’da, müşteri olarak bindikleri taksi şoförünü elektro şok cihazı ve bıçakla tehdit ederek gasp ettikleri öne sürülen Gürcistan uyruklu 2 kişi, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Polis, olaya karışan üçüncü kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

155 Polis İmdat telefonunu arayan taksici Hayrettin B., aracına müşteri olarak binen 3 kişinin kendisini elektro şok cihazı ve bıçak tehdidiyle gasp edildiği ihbarında bulundu. Poliste ifade veren Hayrettin B. “Arabama Samandıra’dan bindiler. Güngörene’e gideceklerini söylediler. Yolda fikir değiştirip Kartal’a döndük. Bu sırada boğazıma bıçak dayayıp elektro şok cihazını çalıştırdılar. Paramı ve cep telefonumu aldıktan sonra yaya olarak kaçtılar.” dedi.

Gasp şüphelilerinin yakalanması amacıyla çalışma başlatan polis, verilen eşkalleri tüm ekiplere bildirdi. Olaydan iki saat sonra Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekipler yolda yürüyen iki kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirilen Gürcistan uyruklu Zakaria A.(40) ile Tavas A.(39) taksici Hayrettin B. tarafından teşhis edildi.

Poliste suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Polis, olaya karıştığı belirlenen üçüncü kişinin yakalanması çalışmalarını sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar