SP İzmir adayı Özüdoğru: Halkım amir, bense memurum

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Ödemiş ilçesini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Halkım amir, bense memurum

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Ödemiş ilçesini ziyaret etti. Sokak sokak gezip halkla yüz yüze görüşen Özüdoğru’ya, partisinin Ödemiş adayı Mehmet Zungur eşlik etti.

İlçe turuna seçim merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla başlayan SP adayı Özüdoğru, “Her ilçenin coğrafi ve ekonomik yapısına göre ilmi ve akademik bir kurulda hazırlanan proje dosyalarımız var. Su parası İzmir’de çok yüksek. İlk icraatlarımızdan biri, su ücretlerini yüzde 25 indirmek olacaktır. Ödemiş’te özellikle sosyal tesis eksikliği görüyoruz. Halkımızın sosyal ihtiyaçlarını giderebileceği, düğününü derneğini, acı gününde taziyelerini yapabileceği sosyal halk merkezleri kuracağız. İnsanlara adil davranacağız, particilik yapmayacağız. Kapımızı kimseye kapatmayacağız. İsteyen istediği zaman başkanına ulaşır. Derdini, problemlerini, arzularını, hattâ emirlerini söyler. Ben halkımın haklı işinde onları amir, kendimi memur kabul eden bir sistemin üyesiyim.” dedi.

Seçimlerin adil şartlarda yapılmadığını savunan Özüdoğru, “Demokrasinin olmazsa olmaz temel öğelerinden bir tanesi fırsat eşitliğidir. Bir parti şu kadar trilyon mali yardım alıyor, şu parti bu kadar alıyor, SP beş kuruş almıyor. Karşımızda uçak gemisi var, biz sapan taşıyla uçak gemisini devirmeye çalışıyoruz. Böyle bir hak, böyle bir adalet, böyle bir demokrasi anlayışı nerede var? Biz halkımıza hizmet sunmak için bir yarıştaysak devlet, bu yarışa girenleri eşit mesafede değerlendirmeli, adil bir ortamla, ‘Buyurun yarışın’ demeli. 100 metre yarışında ben 100 metreden başlıyorum, benden önceki partiler 30 metre, 40 metre, 80 metre önden başlıyor. Ben daha kalkmadan yarış bitiyor.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar