SP İl Başkanı Çalık: Ülkemizde yaşanan hava insanımızı tedirgin ediyor

Saadet Partisi(SP) Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Pasinler ve Horasan belediye başkan adaylarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
SP İl Başkanı Çalık: Ülkemizde yaşanan hava insanımızı tedirgin ediyor

Saadet Partisi(SP) Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Pasinler ve Horasan belediye başkan adaylarını açıkladı. Horasan belediye başkan adayı Abdulkadir Aydın olurken, Pasinler belediye başkanlığına ise Recai Çelik aday gösterildi. SP Erzurum İl Başkanı Çalık, ülke gündemine değinerek Türkiye’nin gidişatının hiç iyi olmadığını söyledi.

İnsanların temiz hava ve temiz siyaset istediğini aktaran Çalık şunları kaydetti: “Bugün burada Saadet Partisi olarak adaylarımızı açıklamaya devam ediyoruz. Horasan belediye başkan adayımız Abdulkadir Aydın ve Pasinler belediye başkan adayımız ise Recai Çelik’in aday olduğunu açıklıyoruz. Son bir aydır ülkemizin gidişatı hiçte iyiye gittiğini söyleyemeyiz. Ülkemizde yaşanan hava gergin bir hava olup, insanlarımız her geçen gün tedirgin oluyor. İlçelerimizdeki durum maalesef iç açıcı değil. Hayvancılıkla uğraşan çiftçimiz kazanamadığı tarımının bitme noktasına geldiği bir ilçe profilini neredeyse bütün ilçelerimizde gördük. Köylünün iflas ettiğini ithal hayvandan sonra köylünün ithal ota muhtaç edildiğini ve köylünün mağdur edildiğini gördük. Köylünün kredilere mahkûm edildiğini ve bundan dolayı hacizlerin yaşandığını gördük. Bankanın yolunu bilmeyen insanların haciz edildiğini borçlardan dolayı insanların aile yapılarının bozulduğunu müşahede ettik. Mağdur olan köylümüze, çiftçimize sahip çıkılmamış ve sorunlarıyla baş başa bırakılmışlardır. Hükümet yetkililerinin bu konuda muhatabın kendileri olmadığını söylemeleri ve çiftçimizi tabir caizse başlarından savmaları işin daha kötü tarafıdır.”

Açılan büyük AVM’lerle küçük esnafın bitme noktasına geldiğini ifade eden Çalık esnafın sahipsiz olmadığını hatırlatarak şunları dile getirdi: “Erzurum ve esnafımız sahipsiz değil. Biz bu ülkenin ve Erzurum’un sahibiyiz. Genci, yaşlısı, erkeği, kadını, herkes Saadet çatısı altında buluşacaktır. Biz inanıyoruz ki, Saadet Partisi bu seçimlerde yeni bir sayfa açacak, yeni bir başlangıç yapacaktır. Milli Görüş en kısa zamanda yönetime gelerek, maneviyat bayrağını dalgalandıracak. Ağır sanayi ve teknoloji hamlesini tamamlayacaktır. Saadet Partisi, Türkiye’deki siyasi partiler arasında en güçlü teşkilat yapısına sahip olan partidir. Saadet Partisi nerede olursa olsun seçmenin yüzde 100 oyunu almak için yola çıkmıştır. Pasinler her geçen gün göçle kaybediyor. Bunun nedeni ise Pasinler ilçemizde iş istihdam alanlarının olmayışından kaynaklanıyor. Eğer Pasinler halkımız beni bu göreve layık görür, seçilir isem Pasinler ilçemizi birçok konuda kalkındırarak baştan aşağı değiştireceğiz. Milli Görüş belediyeleri yatmaz çalışır. Bizim hedeflerimizi diğerleri rüyaların da bile göremezler. Biz Allah’ın izniyle her şeyimizle hizmete hazırız. Milli Görüş belediyelerinin hayali de hedefi de büyük olur. Yeter ki bu inançlı kadrolara halkımız bize evet desin. Gündüz 24 saat, gece de rüyada çalışırız. Ama buna dur diyecek kadrolar sadece bizde var. Çünkü Erzurum bizi biliyor, biz de Erzurum’u biliyoruz. Bir yerde Saadet Partisi ver ise orada fark var.” CİHAN

Yorumlar