Silifke’de engellilere özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi

Mersin’in Silifke ilçesinde Beyaz Yelken Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde bulunan engelliler için özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Silifke’de engellilere özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi

Mersin’in Silifke ilçesinde Beyaz Yelken Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde bulunan engelliler için özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Programda palyaço gösterisi, özel dans ve şarkılarla doyasıya eğlenen engelliler, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadı.

Beyaz Yelken Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Abdullah Gayret, yıllardan bu yana Silifke’de hizmet veren işletmelerinin her yılbaşı öncesi özel bir eğlence düzenlediklerini, bunun geleneksel hale gelmesinden dolayı gerek kendisinin gerekse engelli kardeşlerinin oldukça mutlu olduğunu söyledi. Gayret, “Bu yıl yine yılbaşı öncesi engelli kardeşlerimize özel bir eğlence tertip ettik. Pastalar kestik hediyeler aldık. Onların gözlerindeki mutluluğu hissetmek ve yaşamak inanın çok önemli. Bizler toplumda engelli vatandaşların engelini fark ettirmeden yaşaması için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Her bireyin bu konulara karşı daha hassas davranması gerektiğin düşünüyorum. Bugün eğlencemiz yaklaşık üç saat sürdü ve engelli kardeşlerimiz doyasıya eğlenmenin tadına vardılar.” dedi.

Engelli çocukları adına konuşan aileleri ise “Böylesine güzel bir etkinlikte bizleri bir araya getiren kurumumuza teşekkür ediyoruz. Burada sadece çocuklarımızın eğlenmesi değil, diğer ailelerle de kaynaşma ortamı buluyoruz. Bu nedenle emeği geçen ve bizleri düşünen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar