SEVDA-DER dünya çocuklarıyla 'Babalar Günü'nü kutladı

Sevgi Eğitim ve Dayanışma Derneği (SEVDA-DER) her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan ‘’Babalar Günü’’ için özel bir program düzenledi. Dernek merkezindeki programa Yazar Mustafa Ulutepe ile dünya çocukları ve davetliler...

Google Haberlere Abone ol
SEVDA-DER dünya çocuklarıyla 'Babalar Günü'nü kutladı

Sevgi Eğitim ve Dayanışma Derneği (SEVDA-DER) her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan ‘’Babalar Günü’’ için özel bir program düzenledi.

Dernek merkezindeki programa Yazar Mustafa Ulutepe ile dünya çocukları ve davetliler katıldı. Yazar Ulutepe, 'Ayetler ve Hadisler Işığında Baba' konulu konuşmasında, baba olmanın önemi, sorumlulukları, görevleri üzerinde dururken Asr-ı Saadet'ten ve günümüzden örneklerle konuşmacılara duygulu anlar yaşattı.

Ardından, Hacettepe Tıp Fakültesi'nde okuyan Afganistanlı Muhammed Naim Kur'an-ı Kerim okudu. Ankara Üniversitesi'nde okuyan Muhammed Hamid ise Yemen Türküsü'nü seslendirdi. Seyirciler; Nijerya’dan Joseph Kurduva’nın Harman Dalı gösterisiyle coşkulu anlar yaşarken, Özbekistanlı Aybek 'Benim Abilerim' şiirini okudu.

Program sonrasında yılın babaları seçilen Aysal Aytaç ve Alaaddin Kaya’ya ödüllerini, Samanyolu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Umucu takdim etti. Programa katılanlara da 'Kadem-i Şerif' hediye edildi.

CİHAN

Yorumlar