Şanlıurfa’da kaza: 1 ölü, 21 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 21 kişi ise yaralandı.Kaza Şanlıurfa-Adıyaman yolunun 55’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ekrem Elçi yönetimindeki 63 UF 363 plakalı yolcu minibüsü, sürücünün...

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa’da kaza: 1 ölü, 21 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 21 kişi ise yaralandı.

Kaza Şanlıurfa-Adıyaman yolunun 55’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ekrem Elçi yönetimindeki 63 UF 363 plakalı yolcu minibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Devrilen araçta Bahri Elçi adında bir vatandaş hayatını kaybederken 21 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda jandarma, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Jandarma ve polis yol güvenliği sağladı. Uzun süre trafik tek yönlü ilerledi.

Yaralılar, önce Bozova Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp ilk tedavilerinin ardından durumu ağır olanlar Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Cenaze ise uzun süre savcı incelemesini bekledi.

Bu sırada olay yerine gelen kazazede yakınları fenalık geçirdi. Sinirlerine hakim olamayan kazazede yakını kadınlar, taşlarla kafalarına vurdu. Sinir krizi geçiren bazı kadınları da yine yakınları teselli etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar