Royal Halı, 23 Nisan’da dünya çocukları ile buluştu

Royal Halı, bu yıl Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde dünya çocukları ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Royal Halı, 23 Nisan’da dünya çocukları ile buluştu

Royal Halı, bu yıl Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde dünya çocukları ile bir araya geldi. Royal Halı’nın Gaziantep Masal Parkı’nda yer alan standını ziyaret eden çocuklar, ebru halıya büyük ilgi gösterdi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adından söz ettiren Royal Halı da Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Bayramı şenliklerinde yerini aldı.

Gaziantep Masal Parkı’nda yer alan Royal Halı standında Türk el sanatlarından ebru sanatını inovasyon çalışmaları sayesinde halıya uyarlanmasıyla yapılan halılar tanıtıldı. Dünyanın dört bir yanından Gaziantep’e gelen çocuklar, standı ziyaret etti. Ebru halı yapımının gösterildiği standa yoğun ilgi gösteren çocuklara, kendi yaptıkları halılar hediye edildi. CİHAN

Yorumlar