Reddettiği kişi tarafından öldürülen genç kız toprağa verildi

Şişli'de reddettiği kişi tarafından öldürülen 26 yaşındaki Ebru Erenler kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Reddettiği kişi tarafından öldürülen genç kız toprağa verildi

Şişli'de reddettiği kişi tarafından öldürülen 26 yaşındaki Ebru Erenler kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede göz yaşları sel oldu. Katilin kızını vurduktan sonra kendisini öldürdüğünü ifade eden Baba Mustafa Erenler, “Boşu boşuna bir ölüm oldu. Genç yaşta kızım öldü.” dedi.

Olay 2013 yılının son saatlerinde Merkez Mahallesi, Palazoğlu Sokak’ta meydana gelmişti. Ebru Erenler, reddettiği Celal Eroğlu tarafından başından vurulmuştu. Celal Eroğlu olayın ardından intihar etmişti. Eroğlu ve Erenler olayın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ebru Erenler için Şişli Camii’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Daha evlenmemiş olan Erenler’in tabutunun başına duvak konuldu. Erenler’in annesi Filiz, babası Mustafa ve kardeşi Kadir Erenler göz yaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta güçlük çeken genç kızın yakınlarını akrabaları sakinleştirmeye çalıştı.

'50 YAŞINDAKİ ADAM GENÇ KIZIMI ÖLDÜRDÜ'

50 yaşında bir adam tarafından kızının öldürüldüğünü söyleyen Baba Mustafa Erenler, “Adam, kızımın peşine takılıyor. Katil, evli ve çocuğu var. Benim kızım daha 26 yaşında. İstemiyor. Birkaç kere reddediyor. Sonra bacanağımla görüştürdüm. Adam ‘bıraktım’ dedi. Kızımı birkaç kez işten alıp eve götürdüm. Meğerse adamın tehditleri halen devam ediyormuş. Adam artık bunu kafasına koymuş.” diye konuştu.

Olay günü katilin iş yerine geldiğini ifade eden Baba Erenler, “Katil dükkanda silahını çekiyor. İşçilerin yanına yaklaşmasına izin vermiyor. ‘Kim gelirse vururum’ diyor. Benim kızım konuşacağını zannediyor. Önce kızımı sonra kendisini vuruyor. Boşu boşuna bir ölüm oldu. Genç yavrum öldü.” ifadelerini kullandı.

Genç kızın cenazesi Feriköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
CİHAN

Yorumlar