Polis Haftası kutlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Polis Haftası kutlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşan Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, “Gücünü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunlarından alan Türk Polis Teşkilatı, 169 yıldan bu yana durmaksızın vatandaşımızın can ve mal emniyetini herhangi bir ayrım yapmaksızın gece-gündüz sağlama adına vefakarca çalışmaktadır. Teşkilatımız her geçen gün kendini yenilemekte ve çağın getirdiği teknolojik gelişmeleri takip etmektedir. Bu kapsamda çok yakında yapımına başlanacak olan Mobese Kamera Sistemi Karadeniz Ereğli halkımızın güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması adına hizmete sunulacaktır. Bu sayede ilçemizde meydana gelen asayiş ve trafik olayları daha etkin ve hızlı şekilde teşkilatımızca kontrol altına alınabilecektir. Bu mobese sisteminin yapılmasıyla alakalı girişimlerde bulunan ve destek sağlayan başta Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan’a, Valimiz Ali Kaban’a, Kaymakamımız İbrahim Çay’a, İl Emniyet Müdürümüz Metin Seyfi Sazak’a teşkilatımız adına teşekkürlerimi arz ederim. Teşkilatımızdan emekli olan, şehit olan, gazi olan tüm mensuplarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Sizlerin de bu güzel ve anlamlı günümüzde yanımızda bulunduğunuzdan dolayı öncelikle misafirlerimize, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Tören sonunda Karadeniz Ereğli İlçe Seçim Kurul Müdürü Serpil Turhan ve çalışanları, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polislere karanfil takdim ederek, Polis Haftaları'nı kutladı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Naci Kılıç, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Kıbrıs ve Kore gazileri, daire müdürleri ve çok sayıda polis memuru ve öğrenci katıldı. CİHAN

Yorumlar