Oy vermeme kavgası kanlı bitti: 5 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen silahlı kavgada, muhtarlık seçimini kaybeden taraflar, kendilerine oy vermediğini öğrendikleri akrabalarına silahlı saldırıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Oy vermeme kavgası kanlı bitti: 5 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen silahlı kavgada, muhtarlık seçimini kaybeden taraflar, kendilerine oy vermediğini öğrendikleri akrabalarına silahlı saldırıda bulundu. Aralarında bir polis memurunun da bulunduğu silahlı çatışmada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Şahinbey ilçesine bağlı Kerer köyünde muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. İddiaya göre polis memuru Fevzi T.'nin kardeşi Kenan T. dünkü yapılan Mahali İdareler Seçimi'nde muhtar adayı oldu. Kenan T.'nin karşısına ise rakip olarak amcasının oğlu Beyhan T. çıktı. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beyhan T., seçimleri kazandı. Bunun üzerine bugün mahalleye gelen Fevzi T., muhtarlığı kaybeden kardeşine oy vermedikleri gerekçesiyle akrabalarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Fevzi T., beylik tabancasıyla Tülay T(19) ile Tülay T.'nin babası Mustafa Kemal T.(41) ve dedesi Beşir T.(71)'yi yaraladı. Ablası, babası ve dedesinin yaralandığını gören Beşir T.(18) ise evdeki av tüfeğini alarak Fevzi T. ve Kenan T.'ye ateş ederek yaraladı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Dr. Ersin Arslan ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Tülay ve Mustafa Kemal T.'nin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


CİHAN

Yorumlar