ORAN 29 proje ile sözleşme imzaladı

ORAN Kalkınma Ajansı’ndan destek alan 29 proje ile sözleşme imzalandı. Sivas Valisi Alim Barut, “2014 yılı mali destek programları kapsamında Sivas ilimizden 29 proje başarılı bulunmuş ve ajanstan toplam 9,9 milyon TL destek almaya hak kazanmıştır....

Google Haberlere Abone ol
ORAN 29 proje ile sözleşme imzaladı

ORAN Kalkınma Ajansı’ndan destek alan 29 proje ile sözleşme imzalandı. Sivas Valisi Alim Barut, “2014 yılı mali destek programları kapsamında Sivas ilimizden 29 proje başarılı bulunmuş ve ajanstan toplam 9,9 milyon TL destek almaya hak kazanmıştır. Programlar kapsamında ilimize toplam 20,7 milyon TL tutarında bir yatırım gerçekleşecektir.” dedi.

    Valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Vali Alim Barut, Kobi’lere yönelik olarak ilan edilen 'İstikrarlı büyüme mali destek programı' kapsamında Sivas’tan 23 projenin ajanstan destek almaya hak kazandığını belirterek “2014 yılı mali destek programları kapsamında kâr amacı gütmeyen kurumların proje başvurusunda bulundukları 'sosyal ve kentsel kalkınma' mali destek programı ile proje başvurularının değerlendirme sonucuna göre 6 proje ajanstan destek almaya hak kazandı." şeklinde konuştu.

    Ajansın 2014 yılı mali destek programları kapsamında Sivas’tan 29 projeyi başarılı bulunduğunu dile getiren Vali Barut, programlar kapsamında toplam 20,7 milyon TL tutarında bir yatırım gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

    Daha sonra projeleri kabul edilen kurumlarla sözleşme imzalandı. CİHAN

Yorumlar