Opet trafik bilinci oluşturmak için 1,5 milyon çocuğu eğitecek

Opet Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, "Trafik bilinci oluşturmak için üç yılda 1,5 milyon çocuğumuzu eğitmeyi planlıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Opet trafik bilinci oluşturmak için 1,5 milyon çocuğu eğitecek

Opet Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, "Trafik bilinci oluşturmak için üç yılda 1,5 milyon çocuğumuzu eğitmeyi planlıyoruz." dedi. Çocuk ve gençlerin trafik kurallarını günlük hayatta kullanması amacıyla düzenlenen projenin İzmir durağında 300 öğrenci, uygulamaı eğitimle bilgilendirildi. İstanbul, Ankara ve Bursa’nın ardından İzmir’de düzenlenen etkinlik, Bostanlı Trafik Çocuk Eğitim Parkı’nda yapıldı. Eğitime İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Öztürk ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk, “Trafik bilinci konusunda da inanıyoruz ki başaralı olacağız. Dünya üzerinde trafik sorunu, geri kalmış ülkelerde daha fazla can alıyor. Projeler dağınık şekilde yapılmış ve sonuç alınamamıştır. Üç yılda 1,5 milyon çocuğumuzu eğitmeyi planlıyoruz. Bilinçli sürücüler haline geldikten sonra belki yapılacak çekilişlerle ilk araçlarını da bizler teslim edebiliriz.” dedi. Vali Toprak da, “Biz bu bilinci aşıladıktan sonra zemin daha sağlam olacaktır. Hayatın her bir noktasında hep eğitim ve bilinç düzeyiyle karşılaşıyoruz. İzmir de bu anlamda en yüksek seviyelerde olan bir kent. Trafik konusunda da güzel bir sonuç yakalayacağımızı düşünüyorum. Şüphesiz ki bizler aklımızı ve bilincimizi doğru kullandığımız zaman kazaya da kurban gitmeyiz, sakat da kalmayız.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar