Nurettin Topçu basketbolda yine zirvede

Ankara okullar arası Basketbol Şampiyonasında Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu şampiyon olmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Nurettin Topçu basketbolda yine zirvede

Ankara okullar arası Basketbol Şampiyonasında Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu şampiyon olmayı başardı. 120 okulun katıldığı şampiyonada Nurettin Topçu basketbol takımı, üçüncü yılında da Türkiye Basketbol Şampiyonasına katılma hakkı elde etmiş oldu.
    Finalde Özel Çankaya Anafartalar Koleji ile karşılaşan Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu basketbol takımı maçın son 5 dakikasına kadar geride götürdüğü müsabakayı kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Yapılan müsabakalar neticesinde Ankara Okullar arası basketbol turnuvasında sıralama şöyle oldu. 1. Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu, 2. Özel Çankaya Anafartalar Koleji, 3. TED Ankara Koleji Vakfı Ortaokulu, 4. Ankara Üniversitesi GVO Özel Ortaokulu takip etti.
    Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Kurumları Müdürü Mustafa Kekil, “Samanyolu Koleji basketbolda Türkiye’nin ve Ankara’nın en başarılı okulları arasındaki yerini koruyor. Okulumuz basketbolda henüz üçüncü yılında olmasına rağmen kısa sürede büyük başarılar elde ederek okulumuzu ve Ankara’yı bu alanda en iyi şekilde temsil etti. Öğrencilerimizi kutluyor ve onlara destek veren ailelerini de tebrik ediyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar