Nazilli Fatih Sultan Lisesi FASUMO ödülleri sahiplerini buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 3. Fatih Sultan Model Deneme Sınavı (FASUMO)'nda dereceye girenler ödüllendirildi. Nazilli, Kuyucak, Karacasu, Buharkent, Sultanhisar, Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerinden, 8. sınıflardan toplam 800 öğrencinin...

Google Haberlere Abone ol
Nazilli Fatih Sultan Lisesi FASUMO ödülleri sahiplerini buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 3. Fatih Sultan Model Deneme Sınavı (FASUMO)'nda dereceye girenler ödüllendirildi. Nazilli, Kuyucak, Karacasu, Buharkent, Sultanhisar, Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerinden, 8. sınıflardan toplam 800 öğrencinin katıldığı FASUMO’ya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Fatih Sultan Lisesi Müdürü Bülent Özen, “Eğitme olan katkımız her geçen yıl artıyor. Türkiye’nin eğitimine artı değerler kattığımız için çok mutluyuz. FASUMO, herkesin yüzünde bir tebessüm bırakıyor. Bu tebessüm bizlere dördüncü, beşinci ve nice FASUMO’lar düzenlememiz gerektiğinin cesaretini veriyor. Törene katılan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Törene katılan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ise, “FASUMO’nun üçüncü defa düzenlenmesi ve 800 öğrencinin katılması, bu işin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Bu olayda emeği geçen herkesi kutluyorum. Düzenleyenlere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve diğer protokol üyelerinin de bulunduğu törende, sınavda birinci olan Yenipazar Merkez Ortaokulu’ndan Yaren Aydın'a dizüstü bilgisayar, altın madalya ve başarı belgesi, ikinci olan Nazilli Beşeylül Ortaokulu’ndan Gökçe Uzun ve Yenipazar Donduran Ortaokulu’ndan Güven Gürsoy'a bisiklet, gümüş madalya ve başarı belgesi, üçüncü olan Nazilli Beşeylül Ortaokulu’ndan Çizel Zümbül ve Melek Doğan ile Karacasu Geyre Ortaokulu’ndan Ceyda Kurban'a tablet bilgisayar, bronz madalya ve başarı belgesi verildi. Ayrıca sınıf öğretmenlerine ve okul müdürlerine de plaket ve çeşitli hediyeler, 4 ile 15 arası derece alan öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Ödül Törenine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrenci velileri öğrenciler ve davetliler katıldılar.

CİHAN

Yorumlar