Muğla'da sağlık için spor etkinliği düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı'nın başlattığı "Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz" etkinliğine katıldı. Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte Gürün, spor...

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da sağlık için spor etkinliği düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı'nın başlattığı "Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz" etkinliğine katıldı. Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte Gürün, spor yapan vatandaşları ziyaret ederek çiçek verdi.

Muğla'da 7'den 70'e her kesime hizmet verebilecek çok amaçlı bir tesis yaptıklarını belirten Başkan Gürün, "Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi, 'Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz' etkinliğiyle birçok vatandaşımızı biraraya getiriyor. Spor yapan hemşehrilerimizden bazıları burada tanışıyor, birlikte spor yapıyor, dostluk kuruyor, bu da hemşehrilik duygularının artmasını sağlıyor. Bizim de istediğimiz, Muğla’da sevginin, barışın, hemşehrilik duygularının en yüksek seviyede yaşanması ve herkesin kol kola, kucak kucağa olması. Bu tesisler yapılabilir ama içini dolduran, bu tesisleri anlamlı kılan hemşehrilerimizdir." dedi.

Spor etkinliği kadınlar için 18.30-19.30 ve 22.00-23.00, erkekler için 19.30-21.00 saatleri arasında yapılıyor. CİHAN

Yorumlar