Muğla Valisi Güvençer şampiyon okçuları ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 7-9 Şubat 2014 arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'nda derece alan Bencik Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Muğla Valisi Güvençer şampiyon okçuları ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 7-9 Şubat 2014 arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Minikler Salon Okçuluk Şampiyonası'nda derece alan Bencik Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette Yatağan Kaymakam Vekili Ali Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Bencik Belediye Başkanı Salih Haney, Muğlaspor Başkanı Eminer İçten ve Antrenör Ejder Sözen de hazır bulundu.

Öğrencileri kutlayan ve bir süre sohbet eden Vali Güvençer, "İlk kez salon turnuvasında yarıştınız, farklı bir ortam. Böyle bir takımın sporcusu olmak çok güzel bir şey. Ortada bir başarı varsa öğretmenlerimizin çok büyük katkısı vardır. Hepimiz Muğlalıyız, Muğla’da yaşayan herkes bu başarıdan mutlu oluyor. Muğlaspor, hepimizi temsil ediyor. Muğla, sizler gibi sporcularla diğer branşlarda da başarıyı yakalayacak. Takım olarak çok başarılısınız. Şu an Muğlaspor Minikler Okçular Takımı Türkiye birincisi." dedi. Güvençer, sadece spor başarısının önemli olmadığını, hayattaki başarının da önemli olduğunu dile getirerek, "Bazen yürekli tek bir öğretmen, okulun çehresini değiştiriyor. İyiliğin ve iyi insanların gücü, kötülüğün ve kötü insanların gücünün önünde oluyor. Ata sporumuz okçuluk, dünyada ve Türkiye’de ekstrem bir spora dönüşmüş. Amatör spor kulübü olarak Muğlaspor'un buna sahip çıkması, çatısı altında çocuklarımıza destek vermesi bizim için büyük bir şans. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Vali Güvençer, okul ziyareti sırasında karşılaştığı Kore gazisi Kemal Kaya ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Antrenör Sözen'e başarılardan dolayı tüm Muğlalılar adına teşekkür belgesi verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okula satranç takımı, basketbol, futbol, voleybol topu ve eşofman takımı hediye edildi. Güvençer, yakından ilgilendiği öğrencilere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle okullarına voleybol ve basketbol sahası yapılacağının müjdesini verdi. Güvençer, Bencik Belediyesi'ni ziyaretinden sonra beldeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar