Minik şampiyonlar ödüllendirildi

Danone Küçükler Türkiye Futbol Şampiyonasında birinci olan ve Türkiye’yi Brezilya’da temsil etme hakkı kazanan Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu öğrencileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi.     Ge

Google Haberlere Abone ol
Minik şampiyonlar ödüllendirildi

Danone Küçükler Türkiye Futbol Şampiyonasında birinci olan ve Türkiye’yi Brezilya’da temsil etme hakkı kazanan Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu öğrencileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone işbirliğiyle Antalya’da düzenlenen Danone Küçükler Türkiye Futbol Şampiyonasında birinci olan Bursa temsilcisi Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu öğrencileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin’i ziyarete etti. İl birincisi olarak 14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında 81 ilden 96 okul takımı ve yaklaşık bin 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda yenilgisiz bir şekilde Türkiye Şampiyonu olan sporcuları kutlayan Şahin, minik futbolcuların ortaya koyduğu başarının çok önemli olduğunu söyledi.

    Okul Müdürü Rafet Yılmaz, Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve Bursaspor U-12 Antrenörü Mesut Aldanmaz’ın da yer aldığı ziyarette çocukların spora kazandırılması için çabaladıklarını belirten Şahin, Yaz Okullarıyla geçen yıl 23 bin çocuğun spor yaptığını, bu yıl 55 bin çocuğa çeşitli branşlarda spor yaptırmayı hedeflediklerini kaydetti.

CİHAN

Yorumlar