Milano Sirki gösterileri başladı

Bursa'da, dünyaca ünlü Milano Sirki gösterileri başladı. İzleyenler, nefes kesen gösterileri büyük bir heyecanla izlerken motor-şov ise büyük beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol
Milano Sirki gösterileri başladı

Bursa'da, dünyaca ünlü Milano Sirki gösterileri başladı. İzleyenler, nefes kesen gösterileri büyük bir heyecanla izlerken motor-şov ise büyük beğeni topladı. Dünya haritasını hatırlatan bir küp içerisinde üç motosikletle yapılan gösteri ayakta alkışlandı. Motorcular, adeta ölüme meydan okudu.

Artı Bir Medya organizasyonunda gerçekleştirilen Milano Sirki'nin Bursa galası Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki alanda yapıldı. Renkli şovlarla Bursalıların beğenisine sunulan Milano Sirki'nde tehlike çemberinde yapılan şovlar korku dolu dakikalara sahne olurken, çember gösterisi renkli görüntüler oluşturdu. Kolombiyalı ikiz kardeşlerin akrobasi gösterisi ise tam anlamıyla nefes kesti. Gözü kapalı metrelerce yükseklikte çember üzerinde yürüyen ve hareket yapan akrobatlar izleyenlerden tam not aldı.

Minik köpeklerin akıl dolu hareketleri de çocukları coşturdu. Sihirbaz gösterilerle ilginç gösterilerin sunulduğu gecede kaplanların şovu da büyüledi. Galanın finalinde sahne alan VIP motor şovu herkesin yüreğini ağzına getirdi. 3 motorun aynı anda dünya haritasına benzeyen küpün içerisinde son gaz dönmesi izleyenler tarafından heyecanla izlendi. Sirk gösterileri 19 Ocak tarihine kadar sürecek. CİHAN

Yorumlar