MHP Dörtyol adayı Toksoy, Ocaklı'da miting yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dörtyol Belediye başkan adayı Yaşar Toksoy, Ocaklı Mahallesi'nde miting yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Dörtyol adayı Toksoy, Ocaklı'da miting yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dörtyol Belediye başkan adayı Yaşar Toksoy, Ocaklı Mahallesi'nde miting yaptı. Seçim çalışmalarını sürdüren Yaşar Toksoy’un mitingine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve meclis üyesi adayları da katıldı.

Alkışlar ve tezahüratlarla kürsüye gelen MHP Dörtyol adayı Yaşar Toksoy, miting alanını dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Toksoy, “18 yıl boyunca Dörtyol Belediyesi’nin değişik kademelerinde bulundum. 5 yıl da Kuzuculu Belediye Başkanlığı yaparak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştım. İnşallah 30 Mart mahalli idareler seçiminde de sizlerin duaları ve destekleriyle zafere ulaşacağız. Tecrübe ve ‘elif’ gibi dimdik çıktığımız bu yolda projelerimiz, düşüncelerimiz ile Dörtyol’u daha güzel bir hale getireceğiz.” dedi.

Ocaklı Mahallesinin sıkıntılarını bildiğini aktaran Toksoy, “Bu sorunları çözeceğiz, siyaset yapmak için değil hizmet için oldum. Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır. Dörtyol’da yaşayan gönül dostlarımız bizler sizlere en iyiyi sunmak için hazırız.” diyerek sözlerine son verdi.

CİHAN

Yorumlar