MHP adayı Taşer: İzmir'in iradesine ipotek koymaya gücünüz yetmez

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, AK Parti ve CHP’li rakiplerini eleştirerek, “Onlar istedikleri kadar görmezden gelsinler.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Taşer: İzmir'in iradesine ipotek koymaya gücünüz yetmez

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, AK Parti ve CHP’li rakiplerini eleştirerek, “Onlar istedikleri kadar görmezden gelsinler. Biz doğru bildiğimiz mücadeleden dönmeyeceğiz. 30 Mart’ta zaferimizi ilan edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Taşer, son günlerde AK Parti ve CHP'nin açıkladığı kamuoyu yoklamaları ve anketlerin İzmir’de partilerine karşı yapılmış özel bir operasyon olduğunu iddia etti. MHP Seferihisar Belediye başkan adayı Hüseyin Nail Gökdeniz ile ilçe programına katılan Taşer, “MHP'nin belediye seçimlerindeki başarısı, rakiplerimizi korkutuyor. Bizim çok önde olduğumuz metropol ilçelerde de oy oranımızı düşük gösteriyorlar. Yahu matematik de mi bilmiyorsunuz? Kırsalda zaten çok sayıda belediyeyi biz alıyoruz. Oralarda bizimle mücadele etmeleri mümkün değil. Dolayısıyla özel bir operasyonla karşı karşıyayız fakat İzmir’in iradesine ipotek koymaya gücünüz yetmez.” şeklinde konuştu. Seferihisar’a haksızlık yapıldığını savunan MHP adayı Taşer, “İlçenin jeotermal kaynakları âtıl vaziyette bekliyor. Yerel yönetim ve iktidar yan gelip yatıyor. Bu emsalsiz kaynak, İzmirimiz'e çağ atlatacak durumda. Tarımda, turizmde, sağlıkta ve konut ısıtmada kullanılmıyor. Bu basiretsizliğin sebebi, CHP’li yerel yönetim ve imkanları engelleyen merkezî hükümettir. Tembelliğin ve beceriksizliğin adını, CHP ve AKP koyduk. MHP’li Hüseyin Nail Gökdeniz kardeşimle Seferihisar’ı kandırma devri bitiyor. Biz kaynaklarımızı hemşehrilerimizin kullanıma açmak için geliyoruz.” dedi.

Daha sonra Güzelbahçe Belediye başkan adayı Hasan Berrak ile Güzelbahçe ilçesinde halka seslenen Murat Taşer, “İzmir’de MHP tarihindeki en yüksek oyu alacağız. 30 Mart’ta gerçek kamuoyunu ellerine aldıklarında şoku yaşayacaklar. Şu an iki kutuplu bir seçim varmış gibi MHP’ye oy vermeyi düşünen seçmenlere, ‘Bak nasılsa kazanamayacaklar.’ şeklindeki açıklamayı 10 yıldır yapıyorlar. AKP, yolsuzluk yüzünden yarıştan kopmuş vaziyette. Ne AKP ne CHP, artık çare MHP.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar