Mersin'de İhale Operasyonu: 40 Gözaltı, Eski Başkan Özcan Aranıyor

Mersin polisi bu sabah başlattığı operasyonda eski Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan aranırken oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de İhale Operasyonu: 40 Gözaltı, Eski Başkan Özcan Aranıyor

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'ihaleye fesat karıştırıldığı' iddiasıyla bu sabah başlattığı operasyonda eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan aranırken, oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında olduğu 40 şahıs gözaltına alındı.

BU SABAH DÜĞMEYE BASILDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi'nin eski yönetimine yönelik sabah saatlerinde 'ihaleye fesat karıştırma' iddiasıyla operasyon başlatıldı.

OĞLU VE İKİ KARDEŞİ GÖZALTINDA

Eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın da aralarında olduğu oldukça çok eski yöneticiye yönelik düzenlenen operasyonda Özcan'ın oğlu İlker Özcan İstanbul'da, kardeşleri Sacit ve Tacit Özcan Mersin'de gözaltına alındı.

MACİT ÖZKAN ARANIYOR

Macit Özcan, isimlendirilen adreslerine yapılan operasyonda bulunamazken oğlu ile 2 kardeşiyle ortak eski Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Ersan'ın da aralarında olduğu 40 şahıs gözaltına alındı. Polis, Macit Özcan'ı ararken oldukça çok adrese yapılan operasyonların devam ettiği bildirildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar