Kütahya ve Bilecik'te demokrasi nöbeti

Kütahya ve Bilecik'te vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kütahya ve Bilecik'te demokrasi nöbeti
Kütahya'da ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Kütahya'da vatandaşlar, kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak ellerinde Türk bayraklarıyla Zafer Meydanı'na akın etti.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, burada yaptığı konuşmada, Türk halkının ülke üzerine oynanan büyük bir oyunu bozduğunu ifade ederek, "Hiçbir düşman bu milletin bileğini bükemez. Türkiye Cumhuriyeti tüm hainliklere, alçaklıklara rağmen payidar kalacaktır. Bu hainlerin bu ihaneti ne ilktir ne de bu sondur. Bundan sonra da hainliklerini sürdürmeye devam edecektir. Milletimiz bugün olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği sürece oyunları bozacaktır." dedi.
Yeni evlenen Sadık Bayır düğünün ardından damat kıyafetiyle, eşi Büşra Bayır ise gelinliğiyle demokrasi nöbetine katıldı.

Bilecik

Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "Milli iradeye saygı ve demokrasi nöbeti"nde ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine slogan attı.

Meydanda Kuran-ı Kerim okundu, çeşitli kuruluşlarca vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Yorumlar