İnegöl'de başlatılan uyuşturucu operasyonunda 43 kişi yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 43 kişi yakalandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce İnegöl ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
İnegöl'de başlatılan uyuşturucu operasyonunda 43 kişi yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 43 kişi yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce İnegöl ilçesinde özellikle okul çevresinde uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmalarına yönelik dün başlatılan operasyon bugün tamamlandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü basın ve halkla ilişkiler şube müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Planlı soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik bu sabaha karşı 24 ayrı adrese yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 43 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise 189 çıkı halinde 542 gram uyuşturucu esrar maddesi, 18 çıkı halinde 5,5 gram uyuşturucu bonzai maddesi, 2 kg 320 gram uyuşturucu esrar maddesi, 250 gram uyuşturucu bonzai maddesi, 28 Adet Ecstsy Hap, 1 adet ruhsatsız el yapımı 6,35 mm çaplı tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında tahkikata başlanıldı." denildi.

CİHAN

Yorumlar