Heyelanda 2 araç toprak altında kaldı, bir ev sel sularında yıkıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kuvvetli yağış sonucu oluşan heyelan bir tüneli kapattı, toprak kaymasında iki araç toprak altında kalırken, aracın içindekiler kendi imkanları ile dışarı çıktı. İlçeye bağlı Kasımlar köyünde ise...

Google Haberlere Abone ol
Heyelanda 2 araç toprak altında kaldı, bir ev sel sularında yıkıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kuvvetli yağış sonucu oluşan heyelan bir tüneli kapattı, toprak kaymasında iki araç toprak altında kalırken, aracın içindekiler kendi imkanları ile dışarı çıktı. İlçeye bağlı Kasımlar köyünde ise bir köprü ve bir ev sel sularına kapıldı.

Alaplı'da bugün öğleden önce başlayan kuvvetli yağış sele dönüştü. Kasımlar köyünde bir ev sel sularına kapılarak yıkıldı. Beton bir köprü de çöktü. Köprünün çökmesi sebebiyle mahsur kalan bazı vatandaşlar evlerine gidemedi. Bu arada sel sularının arı kovanlarına da zarar vermesi sebebiyle çevreye dağılan arılar, vatandaşlara saldırdı. Vatandaşlar ve gazeteciler arı saldırısında zor anlar yaşadı.

Alaplı girişinde ise bir tünel, sel sularının sebep olduğu toprak kayması sonucu kapandı. Olayda iki araç toprak altına kaldı. Araçtakiler kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardı. Alaplı - Zonguldak yolu heyelan sebebiyle tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Trafik tek şeritten kontrollü olarak veriliyor. Karayollarına bağlı iş makineleri yolu trafiğe açmak için çalışmaları sürdürüyor.

CİHAN

Yorumlar