"Hayvanları doğal yaşam alanlarına kavuşturacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hayvanların yaşam hakkına dikkat çekerek, "Onları en çağdaş barınak imkanlarına, doğal yaşam alanlarına kavuşturacağız; aç ve açıkta bırakma.

Google Haberlere Abone ol
"Hayvanları doğal yaşam alanlarına kavuşturacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hayvanların yaşam hakkına dikkat çekerek, "Onları en çağdaş barınak imkanlarına, doğal yaşam alanlarına kavuşturacağız; aç ve açıkta bırakmayacağız." dedi.

Sözlü, gerek şehir merkezinde gerekse köylere gezisinde hayvanlara karşı gösterdiği ilgiyle dikkat çekiyor. Köy gezilerinden birinde kiminin korkup kaçtığı köpekleri seven MHP'li başkan adayı, hayvanların çaresiz olduğunu hatırlatarak, onların da aşa, sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sözlü, insanların hayatlarını kolaylaştırmak için elinden geleni yapacağını bunun yanı sıra hayvanların da yaşam alanlarını geliştirmek istediğini bildirdi. Sözlü, "30 Mart 2014 tarihinden sonra sadece insanlara değil, bu gezegende insanların sadık dostları olan ama ihtiyaçlarını söylemeye dilleri olmayan hayvanlara da hizmet vereceğiz inşallah. Onları en çağdaş barınak imkanlarına, doğal yaşam alanlarına kavuşturacağız; onları aç ve açıkta bırakmayacağız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar