Hayat Bilgisi dersi müzede işlendi

Nevşehir Özel Lara Koleji 2. sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni İbrahim Cebecioğlu tarafından verilen Hayat Bilgisi dersini Nevşehir Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nde işledi.Lara Koleji sınıf öğretmeni İbrahim Cebecioğlu, çocukların...

Google Haberlere Abone ol
Hayat Bilgisi dersi müzede işlendi

Nevşehir Özel Lara Koleji 2. sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni İbrahim Cebecioğlu tarafından verilen Hayat Bilgisi dersini Nevşehir Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nde işledi.

Lara Koleji sınıf öğretmeni İbrahim Cebecioğlu, çocukların yakın çevrelerini daha iyi tanıyıp anlamalarını sağlamak için gözlem ve araştırmaya dayalı olarak işlediği hayat Bilgisi dersi için bu kez Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni seçti. Müzede sergilenen eserleri inceleyen minikler canlı ve aktif öğretim şekliyle bilgiler elde etti. Müze gezisinden sonra Nevşehir Halk Kütüphanesine de uğrayan öğrenciler, burada bir saat kadar kitap okudu.

2-A sınıfı öğretmeni Cebecioğlu, “Bu tür etkinlikleri her ay yapıyoruz. Amacımız bilgiye canlılık kazandırarak onu öğrencilerimize eğlenceli bir biçimde sunmak. İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu geziden çok şey öğrendiler.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar