Görgöz: Başbakan'ın psikolojisi bozuldu, diktatörün yaptığını yapıyor

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Başbakan'ın hiç yolsuzluklara değinmeyip, İslam alimlerine, siyasetçilere, vatandaşlara sürekli hakaret ederek ağza alınmayacak laflar ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Görgöz: Başbakan'ın psikolojisi bozuldu, diktatörün yaptığını yapıyor

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Başbakan'ın hiç yolsuzluklara değinmeyip, İslam alimlerine, siyasetçilere, vatandaşlara sürekli hakaret ederek ağza alınmayacak laflar ettiğini söyledi. Görgöz “Bence Başbakan'ın psikolojisi çok bozuktur. Kendi kadrosu dışındaki herkesi ‘vatan haini ilan etmiştir. Kesinlikle sağlığı yerinde değildir diye düşünüyorum. Yani inançlı insanlar, çocuğu olan, olmayanı ayırt etmezler. O Allah’ın verdiği bir nimettir. Evlat, Allah herkese nasip etsin ama olmayanı ya da evlenmeyi o şekilde çirkin bir üslupla üzerine gitmesi, aşağılaması çok yanlıştır. Hiç kimseye yakışmaz.” dedi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yıllardan beri insanların dini duygularını sömüren ve din adına siyaset yaptığını öne süren ve gerçekten din üzerinden yaptığı siyaset sayesinde güven duyulan bir kişinin bu şekilde davranmasının hiçbir şekilde başka türlü açıklanamayacağını belirtti. Görgöz, Başbakan'ın ‘ben varım benden başkası yok’ gibi tamamen en uç noktadaki diktatörün yapabileceği yaklaşım ve söylemlerde bulunduğunu ifade ederek, "Toplumda sürekli kaos oluşturmak, insanları birbirine düşürmek, sürekli eleştirmek ve aşağılamak, sürekli hakaret etmek bir ülkenin başbakanına yakışmaz diye düşünüyorum. Toplumumuzun bunlardan çok büyük ders almıştır diye düşünüyorum.” diye konuştu.

“İNSANLARI SÖMÜREN BİR YAPI KURMUŞLAR”

Görgöz, Başbakan ve ekibinin kendi içlerinde, kendi dünyaları içinde kurdukları ve milyonlarca insanı sömüren bir yapı kurduklarını iddia ederek, işte gerçek paralel yapının bu olduğunu anlattı. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde hiç bu kadar büyük yolsuzluklarla karşı karşıya kalmadığını kaydeden Görgöz, şunları söyledi: “Herkesin ‘oğlum Fatih’, ‘oğlum Bilal’ diye dalga geçtiği bir Başbakan var artık bu ülkede. Onun için halkımızın bu seçimlere sağduyu ile yaklaşacağına inanıyorum. Halkımız bunu hiçbir zaman unutmayacaktır. 'Recep Tayyip Erdoğan' dendiğinde 'Muammer Güler' dendiğinde 'Bilal Erdoğan' dendiğinde insanların aklına ne gelecek acaba? Hiç kimsenin dilinden düşmeyecek ve yıllarca ülkemizin dünya ülkeleri içinde hırsız bir yönetim olarak akla gelecektir."

Yalçın Görgöz, Başbakan'ın diktatör tavrı karşısında Hizmet Hareketi'nin dik durduğunu, meselenin de buradan kaynaklandığını ifade ederek, “Cemaat yurt dışında da birçok okulu, eğitim müesseseleri, iş adamları dernekleriyle güçlü bir sivil toplum örgütüdür. Başbakan kendisine biat etmeyen herkesi tasfiye etmek istiyor.” şeklinde sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar