Genelkurmay Başkanı Özel’in daveti şehit ailesine iletildi

Genelkurmay Başkanlığı’nın 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 99.

Google Haberlere Abone ol
Genelkurmay Başkanı Özel’in daveti şehit ailesine iletildi

Genelkurmay Başkanlığı’nın 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 99.’su düzenlenecek etkinliğe 2001 yılında Malatya’daki uçak kazasında şehit olan Er Şehit Ayaydın’ın anne ve babası da davet edildi. Genelkurmay Başkanı Özel’in davet mektubunu aileye veren Tümgeneral Çetinkaya, aileyi törende görmekten onur duyacaklarını ifade etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in davet mektubunu şehit ailesine 3. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Çetinkaya verdi. Şehit Er Ayaydın’ın Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildağ kasabasındaki evini Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Güray Alpar, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ve Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Çetinkaya ile ziyaret eden Tümgeneral Çetinkaya, aile ile sohbet etti.

Tümgeneral Çetinkaya, şehit babası Fuat Ayaydın ve şehit annesi Hatice Ayaydın’a Genelkurmay Başkanı Özel’in davetiyesini verdi. Ankara’da yapılacak 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini görmekten onur duyacaklarını dile getirdi. Kendisinin de şehit kardeşi olduğunu anlatan Tümgeneral Çetinkaya, şehit ailelerini en iyi anlayan insanlardan biri olduğunu ifade etti. Şehit babası Fuat Ayaydın’ın iki yaşındaki torunu Şefik’i kucağına alarak ilgilenen Tümgeneral Çetinkaya, Türk Yıldızları’nın şapkasını Şefik’e hediye etti.

Şehit annesi Hatice ve şehit babası Fuat Ayaydın, gösterdikleri ilgiden dolayı Tümgeneral Çetinkaya’ya teşekkür ederek, Ankara’da düzenlenecek 18 Mart Şehitleri Anma Günü’ne katılmayı umut ettiklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar