Faciaya metreler kaldı

Bursa'da bir akaryakıt istasyonu bitişiğindeki mobilya deposunda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Faciaya metreler kaldı

Bursa'da bir akaryakıt istasyonu bitişiğindeki mobilya deposunda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi Balat kavşağında bir mobilya mağazası deposunda yangın çıktı. Sabah saatlerinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede depoyu sardı. İşletme çalışanlarının haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Deponun hemen bitişiğinde ise bir akaryakıt istasyonunun bulunması panik yaşattı. İstasyon etrafında polis tarafından güvenlik önlemleri alındı. Patlama olma ihtimaline karşı bazı yönlerde trafik akışı kesildi. Ayrıca olay yerine çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları süresince benzin istasyonu ve mobilya deposunun yakınına kimse yaklaştırılmadı.

Ekiplerin yoğun çabası ile yangın, akaryakıt istasyonuna sıçramadan kontrol altına alındı. Yangına müdahale eden ekipler de yer yer tehlike atlattı. Olayla ilgili tahkikata başlandı. İşletme sorumlusu Hamit Söylemez, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirterek, "Yukarıda çatı katında bahçe mobilyaları bölümünden çıkan bir yangın var. 09.00'u 40 geçe benim haberim oldu. Herhalde elektrik kontağından çıktı. Sabah çıktı, itfaiye geldi, ama yetersizler. Burası depo, ahşap mobilyalar vardı." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar