Erzincan Valisi Korumalarının Yardımıyla Kayak Yaptı

Erzincan'da ilk kez kayak yapan Vali Süleyman Kahraman düşmemek için korumalarından yardım aldı.

Google Haberlere Abone ol
Erzincan Valisi Korumalarının Yardımıyla Kayak Yaptı

Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde ilk kere kayak oluşturan Vali Süleyman Kahraman'a düşmemesi için korumaları ve eğitmenler eşlik etti.

KAYAK HOCALARI VE KORUMALARDAN DESTEK

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı 63'üncü çağ toplantısına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzincan Belediye Başkanı AK Parti'li Cemalettin Başsoy, KUDAKA Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya katılanlar Ergan Dağı Kayak Merkezine giderek kayak yaptı. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak telesiyejle zirveye çıkıp kaymaya başlarken Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy deneyimsiz parkurunda kaldı. İlk kere kayak oluşturan Vali Süleyman Kahraman'ın düşmemesi için kayak hocaları ve korumaları gayret sarfetti.

'VATANDAŞLARIMIZI TEŞVİK EDİYORUZ'

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ilk kere kaydığını belirtirken Vali Süleyman Kahraman ise daha öncelikle kızakla kaydığını anımsattı. Vali Kahraman, 'Daha öncelikle kızakla kaymıştım. Kayak sporu aşırı önemli. Biz de bu biçimde kayak yaparsak, vatandaşlarımızı da teşvik etmiş oluruz. Tüm hemşehrilerimizi burada spor yapmaya çağırma ediyoruz' diye konuştu.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar