Eğirdir’de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Genç İşadamları Derneği (EGİAD) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Belediye Zabıta Lokali'nde açılan kermesin açılış kurdelesini Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl,...

Google Haberlere Abone ol
Eğirdir’de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Genç İşadamları Derneği (EGİAD) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Belediye Zabıta Lokali'nde açılan kermesin açılış kurdelesini Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Dernek Başkanı Abdullah Karaca ve Eğirdirli İş adamlarından Mustafa Hobanoğlu ile birlikte kesti. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Biliyoruz ki buradan elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım ediyorsunuz. Eğitim alanında çok güzel hizmetleriniz var. Bu hizmetleri yaparken tekerinize birilerinin taş koyması sizi ümitsizliğe sevk etmesin, yıldırmasın. Bizler sizlerle birlikteyiz. Bu kermesin açılışını yapmak bana onur veriyor.” dedi.

Dernek olarak eğitim gönüllüsü insanları bir araya getirerek kermesi açtıklarını belirten EGİAD Başkanı Abdullah Karaca, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kermesin geliri ile yoksul öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kermes, yapılan duaların ardından hizmete açıldı. İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermeste derneğin kadın kolları tarafından hazırlanan pasta, börek, tatlı ve gözleme gibi gıda çeşitleri yanı sıra el emeği göz nuru hazırlanan el işleri, oya ve giyim eşyaları satışa sunuluyor. Kermes, 11 Mayıs 2014 pazar akşamına kadar açık kalacak. CİHAN

Yorumlar